OnLine Kontakt Obrazac

Poštovani kupci i posjetitelji ZetraMont.hr web shopa,

sve svoje upite možete postaviti putem obrasca klikom na link ispod. Po slanju upita, naši će Vas zaposlenici kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate preferiran način komunikacije, molimo Vas da ga navedete u sklopu poruke.

Poštujemo Vaša prava i zaštitu osobnih podataka, a navedene podatke ćemo koristiti samo i isključivo u svrhu obrade Vašeg upita. Više informacija potražite u zaštita privatnosti te politici zaštite osobnih podataka u tekstu s vaše desne strane, a klikom na link ispod “Klikni ovdje” otvara Vam se stranica s kontaktnim obrazcem kroz koji nam se možete obratiti.

Opći uvjeti

by | lip 29, 2021

OPĆI UVJETI

Vašu privatnost shvaćamo ozbiljno i osobne podatke obrađujemo vrlo pažljivo i povjerljivo te ih koristimo samo u okviru važećih propisa o zaštiti podataka, posebice Uredbi o zaštiti osobnih podataka (“GDPR”).

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Svrha ove Izjave o privatnosti jest da vas obavijestimo o vrstama podataka koje ćemo možda prikupljati o vama prilikom vaše posjete našim web stranicama, načinu na koji ćemo možda koristiti te podatke, hoćemo li ih ikome otkriti, izborima o korištenju tih podataka koji su vam na raspolaganju te vašoj mogućnosti ispravke tih podataka.

HVALA!

Zahvaljujemo vam na posjeti stranicama www.zetramont.hr (našem web-mjestu) i iskazanom interesu za naše proizvode. Stalo nam je do interakcije s vama preko Interneta te smo predani zaštiti vaše privatnosti. Svrha ove Izjave o privatnosti jest da vas obavijestimo o vrstama podataka koje ćemo možda prikupljati o vama prilikom vaše posjete našim web stranicama, načinu na koji ćemo možda koristiti te podatke, hoćemo li ih ikome otkriti, izborima o korištenju tih podataka koji su vam na raspolaganju te vašoj mogućnosti ispravke tih podataka.

Nadalje, Vašu privatnost shvaćamo ozbiljno i osobne podatke obrađujemo vrlo pažljivo i povjerljivo te ih koristimo samo u okviru važećih propisa o zaštiti podataka, posebice Uredbi o zaštiti osobnih podataka (“GDPR”).

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, u svakom trenutku možete kontaktirati nas na email info@zetramont.hr.

Osnovni podaci o prodavatelju

Naziv: ZETRA MONT d.o.o.
Sjedište: Ul. 2. Zaloka 35, Podturen
Adresa ureda: Ul. 2. Zaloka 35, Podturen
Temeljni kapital: 20.000,00 kn – uplaćen u cijelosti
Godina osnutka: 2021.
Poslovna banka i broj žiro-računa IBAN:
Privredna banka Zagreb d.d., 
IBAN: HR3023400091111132167, 
SWIFT: PBZGHR2XXXX 
OIB: 44245591682
MBS: 070184039
Direktor: Tomislav Škribulja, Darko Novak, direktor
Broj telefona: 
+385 40 500 201
Adresa elektroničke pošte: 
info@zetramont.hr 

Potrošač, u svojstvu kupca, sklapa ugovor o kupoprodaji s ZETRA MONT d.o.o., Ul. 2. Zaloka 35, Podturen, OIB: 44245591682 u svojstvu Prodavatelja.

Pojam Kupca odnose se na klasičnog potrošača (fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici Prodavatelja), ali i na kupce pravne osobe, obrtnike i trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, no potonji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti.

Pravne osobe kao kupci podliježu primjeni Zakona o obveznim odnosima i Zakona o elektroničkoj trgovini, te se na njih ne primjenjuje Zakon o zaštiti potrošača. Ovi Opći uvjeti poslovanja se primjenjuju na fizičke osobe kao potrošača i na pravne osobe u dijelu koji se odnosi na glavna obilježja proizvoda, postupak sklapanja ugovora, cijenu proizvoda, način plaćanja i otpremu proizvoda, opis načina isporuke proizvoda i troškove dostave, opće informacije, jamstvo i servisne uvjete, klub vjernosti, odricanje od odgovornosti te trenutak sklapanja ugovora. Prodavatelj može prema svome izboru pravnoj osobi omogućiti u svakom konkretnom slučaju prava koja ima kupac koji je potrošač.

Korisnik je osoba koja koristi web stranicu www.zetramont.hr, isto kao i svaki kupac i posjetitelj web stranice www.zetramont.hr

Sklapanje ugovora o kupoprodaji putem web stranice www.zetramont.hr regulirano je u skladu sa zakonskim odredbama uzimajući u obzir naročito načela i odredbe direktiva Europske unije. Sklapanje ugovora putem web stranice  www.zetramont.hr predstavlja sklapanje ugovora na daljinu.

Ovi Opći uvjeti poslovanja predstavljaju i predugovornu obavijest, te se odnose na sklapanje ugovora o kupoprodaji ako je kupac potrošač odnosno svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti, te ako se ugovor sklapa između trgovca i potrošača u okviru organiziranog sustava prodaje ili pružanja usluge bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača na jednome mjestu pri čemu se do trenutka sklapanja ugovora te za sklapanje ugovora isključivo koristi jedno ili više sredstava daljinske komunikacije.

Sredstva daljinske komunikacije jesu sva sredstva koja se bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača mogu koristiti za sklapanje ugovora na daljinu, kao što je internet i elektronička pošta.

Ugovor je sklopljen kada prodavatelj prihvati narudžbu kupca, te sve navedeno na stranicama www.zetramont.hr predstavlja sastavni dio ponude. Prodavatelj može raskinuti ugovor o kupoprodaji, ako kupac ne uplati kupoprodajnu cijenu, te nije dužan izvršiti isporuku proizvoda do trenutka primitka uplata cjelokupni iznos, osim u slučaju kada je kupac odabrao način plaćanja pouzećem. Ako kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati prodavatelju, prodavatelj neće ponoviti druge dostave. 

Ovi Opći uvjeti poslovanja čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je s istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) isti biti dostavljene Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama.

Sastavni dio ovih Općih uvjeta poslovanja su i Opći uvjeti zaštite osobnih podataka.
Sadržaj web stranice 
www.zetramont.hr je dostupan na hrvatskom jeziku. Službeni jezik za sklapanje ugovora o kupoprodaji je hrvatski jezik.

Glavna obilježja, cijene i raspoloživost proizvoda

Kupac se upoznaje s glavnim obilježjima proizvoda na web stranici www.zetramont.hr. Proizvodi su prikazani opisno i fotografijama.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici www.zetramont.hr  podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.zetramont.hr, ZETRA MONT d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Cijene istaknute na web stranici www.zetramont.hr izražene su u eurima i u njih je uračunat PDV. Istaknute cijene ne uključuju trošak dostave.
ZETRA MONT d.o.o. ne isključuje mogućnost pogreške u iskazivanju cijena proizvoda ili akcijske ponude te se unaprijed ispričava kupcima ukoliko dođe do navedenog.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja.

ZETRA MONT d.o.o. zadržava pravo izmjene informacija, uključujući cijene proizvoda i akcijske ponude na stranicama bez prethodne najave.

Predmet narudžbe mogu biti proizvodi koji su odmah raspoloživi, ili raspoloživi po narudžbi.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na www.zetramont.hr, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem u Zetra Mont d.o.o.

Ukoliko naručeni proizvod nije odmah raspoloživ, ZETRA MONT d.o.o. će obavijestiti kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, o roku u kojem je proizvod dobavljiv te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda koji je odmah raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

 

KADA I KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Vaše podatke prikupljamo kada preko naše stranice radite slijedeće:

 • registrirate ili naručujete proizvode ili usluge
 • predajete bilo kakve druge upite putem interneta

REGISTRACIJA

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.
Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Moj račun”.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Izgubili ste zaporku?“. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promjeniti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unesenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

 

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO OD VAS?

Kada se prijavljujete od vas prikupljamo slijedeće osobne podatke:

 • ime
 • prezime
 • poštansku adresu
 • broj telefona
 • e-mail adresu
 • bilo koje druge podatke koje nam dobrovoljno dajete

ŠTO MI RADIMO S VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?

Kada nam predate bilo koje od prethodno navedenih osobnih podataka, mi ih koristimo u slijedeće svrhe:

 • za obradu vaših narudžbi za proizvode i usluge;
 • kako bismo mogli komunicirati s vama u vezi vaše narudžbe i slati vam najnovije informacije ili posebne ponude koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti
 • kako bismo odgovorili na predane upite i pružili vam informacije o najnovijim vijestima ili posebnim ponudama koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti

 

KOME PROSLJEĐUJEMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Zetra Mont prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Zetra Mont bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Zetra Mont tako prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Mi ne prodajemo, trgujemo, iznajmljujemo niti na druge načine prenosimo ikakve podatke koje smo prikupili online, a koji omogućuju identifikaciju osobe bez vašeg dopuštenja.

ZAŠTITA VAŠIH PODATAKA

Prihvaćamo vaše povjerenje i predani smo poduzimanju prihvatljivih koraka da bismo zaštitili podatke koje ste naveli online, a koji omogućuju identifikaciju osobe, od gubitka, pogrešne upotrebe i neovlaštenog pristupa. Upotrebljavamo fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili vaše podatke.

 

OBRADA PODATAKA O PREGLEDAVANJU WEB STRANICE

Posjetom naših web stranica pohranjuju se informacije koje bi po svojoj prirodi putem obrade i povezivanja s trećim stranama mogle omogućiti identifikaciju korisnika. Ova kategorija podataka uključuje: naziv vašeg davatelja internetskih usluga, vašu IP adresu, web stranice s koje nas posjećujete, web stranice koje posjećujete, vrijeme i trajanje vašeg posjeta, informacije o uređaju koji koristite (zaštitni znak, Model, operativni sustav) i internetski preglednik.

Ti se podaci o upotrebi obrađuju kako bi naše usluge tehnički bile dostupne (na primjer, prilagodba uređaju koji koristite) te kako bi se otkrila i onemogućila zlouporaba. Osim toga, podatke upotrebljavamo u anonimnom obliku za statističke svrhe kao i za poboljšanje naše web stranice. Pravna osnova za obradu osobnih podataka je čl. 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR.

UPOTREBA KOLAČIĆA (COOKIES) NA OVOJ WEB STRANICI

Kako bismo posjete našim web stranicama učinili atraktivnim i omogućili korištenje određenih funkcija, na različitim stranicama koristimo takozvane kolačiće.

Kolačić (engl. cookie) je mala podatkovna datoteka prenesena na tvrdi disk vašeg računala koja omogućuje web-stranici da reagira na vas kao na pojedinca, da prikuplja i pamti podatke o vašim preferencijama kako bi svoj rad prilagodila vašim potrebama i željama.

Kolačići mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te će nam dopustiti da nas vaš preglednik prepozna prilikom sljedećeg posjeta). Kolačići ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu ili utvrditi vašu adresu e-pošte. Pravna osnova za obradu osobnih podataka korištenjem kolačića je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR.

Kolačići su u pravilu sigurni budući da oni samo identificiraju vaše računalo kako bi vaš doživljaj Interneta prilagodili vama. Prihvaćanje kolačića ne pruža pristup vašem računalu ili drugim podacima koji omogućuju vašu identifikaciju, osim podacima koje želite dijeliti. Ostali ih poslužitelji ne mogu čitati niti ih mogu koristiti da bi isporučili viruse.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo. Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Većina preglednika automatski pristupa kolačićima, ali svoj preglednik (Microsoft Internet Explorer ili Chrome) obično možete prilagoditi da vas obavješćuje o zahtjevu za smještanjem kolačića te možete odbiti određene ili sve kolačiće. Ako isključite primanje kolačića, možda vam neke značajke web-stranice ne budu dostupne ili stranice neće biti ispravno prikazane.

Da bismo podržali prilagođene značajke naših web stranica (npr. kodove vaše države ili jezika), moramo poslati kolačić vašem tvrdom disku i/ili koristiti autentifikaciju na temelju kolačića kako bismo vas identificirali kao korisnika stranica. Ne koristimo, međutim, tzv. “nadgledačke” kolačiće koji prate vaše aktivnosti drugdje na Internetu.

WEB ANALIZA POMOĆU GOOGLE ANALYTICSA

Ova web stranica koristi statistiku Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics isto tako upotrebljava tzv. “Kolačiće”, a pravila o kolačićima treće strane potražite na https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Google koristi ove podatke u ime poduzeća Zetra Mont kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima na web stranici i pružio dodatne usluge povezane s korištenjem web stranica i interneta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi kao dio Google Analytics neće se kombinirati s drugim Googleovim podacima.

Korisnici mogu spriječiti pohranjivanje kolačića na svojem računalu odabirom odgovarajuće postavke u svom softveru preglednika. Napominjemo, u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve značajke ove web stranice u punoj mjeri. Detaljnije informacije o uvjetima korištenja pročitajte na https://analytics.google.com/analytics/web/. Pravni temelj za obradu osobnih podataka korištenjem dodataka je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR.

UPOTREBA FUNKCIJE PONOVNOG MARKETINGA

Zetra Mont koristi funkciju ponovnog marketinga tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Ova funkcija nam omogućuje pristup posjetiteljima web stranice putem ciljanog oglašavanja na temelju interesa korisnika web stranice. Dodatne informacije o Googleovom ponovnom marketingu i Googleovim pravilima o privatnosti možete proučiti na: http://www.google.com/privacy/ads/.

Googleu možete trajno deaktivirati upotrebu kolačića slijedeći sljedeću vezu i preuzeti i instalirati dodatak: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Kao alternativu, vanjske pružatelje usluga možete isključiti upotrebom kolačića odabirom stranice za deaktiviranje mrežnog oglašavanja na http://www.networkadvertising.org/choices/ i implementacijom daljnjih informacija o isključivanju. Pravni temelj za obradu osobnih podataka korištenjem dodataka je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR.

DRUŠTVENE MREŽE

Putem naših stranica u društvenim mrežama nudimo Vam cjelovitu osobnu podršku. Podaci se koriste isključivo u svrhu odgovaranja na vaš upit i ne prosljeđuju se trećim stranama. Pravni temelj za obradu osobnih podataka u kontekstu rješavanja vašeg upita je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR. Da biste nas kontaktirali putem društvenih mreža, morate se registrirati u tim uslugama. Tvrtke koje stoje iza takvih usluga mogu eventualno obrađivati osobne podatke. Nemamo utjecaja na prirodu, opseg i obradu ovih podataka.

 

KORIŠTENJE FACEBOOK DRUŠTVENE MREŽE

Naša internetska stranica koristi dodatke (“plugins”) društvene mreže Facebook, kojim upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Pregled dodataka za Facebook i njihov izgled možete pronaći ovdje: https://developers.facebook.com/docs/plugins. Kada posjetite stranicu naše web stranice koja sadrži takve dodatke, vaš se preglednik povezuje izravno s Facebook poslužiteljima. Sadržaj usluge prenosi Facebook izravno u vaš preglednik i integrira se na stranicu.

Putem ove integracije, Facebook prima informacije koje je vaš preglednik pristupio odgovarajućoj stranici naše web stranice, čak i ako nemate Facebook profil ili trenutno niste prijavljeni na Facebook. Ove informacije (uključujući vašu IP adresu) prenijet će se s vašeg preglednika izravno na Facebook poslužitelj u SAD-u i pohranjivati ​​tamo. Ako ste prijavljeni na Facebook, Facebook može odmah dodijeliti posjet našoj web stranici na vaš Facebook profil.

Ako međusobno komunicirate putem ove usluge, primjerice ostavite komentar, te se informacije također prenose izravno na poslužitelja Facebooka i pohranjuju se tamo. Informacije će također biti objavljene na Facebook profilu i prikazane vašim Facebook prijateljima. Napominjemo da kao vlasnik i upravitelj naših web stranica nemamo saznanja o sadržaju prenesenih podataka i njihovog korištenja od strane Facebooka.

Svrha i opseg prikupljanja podataka i daljnje obrade i korištenja podataka od strane Facebooka utvrđena je njihovim pravilima zaštite privatnosti, stoga molimo pogledajte pravila o privatnosti Facebooka na www.facebook.com. Ako ne želite da Facebook izravno dodijeli podatke prikupljene putem naše web stranice na vaš Facebook profil, morate se odjaviti s Facebooka prije nego što posjetite našu web stranicu. Možete potpuno spriječiti učitavanje Facebook usluge na vaš preglednik, npr. s “Facebook Blocker” . Pravni temelj za obradu osobnih podataka korištenjem dodataka je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (f) GDPR.

KORIŠTENJE INSTAGRAM DRUŠTVENE MREŽE

Na našim stranicama postoje dodaci društvene mreže Instagram (Instagram LLC, 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornija, 94025, SAD). Instagramovi dodaci vas prepoznaju npr. pri korištenju “Instagram kamere”.

Ako posjetite našu web lokaciju s takvim dodatkom, vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s poslužiteljima tvrtke Instagram. Instagram šalje sadržaj dodataka izravno u vaš preglednik i uključi ga na web stranicu. Kroz ovu integraciju dodataka, Instagram prima informaciju da ste pristupili odgovarajućoj stranici našeg mrežnog odredišta, čak i ako nemate korisnički profil na Instagramu, ili ukoliko trenutno niste prijavljeni na Instagram. Ti se podaci (uključujući vašu IP adresu) šalju izravno s vašeg preglednika na poslužitelj Instagrama u SAD-u i bivaju pohranjeni tamo. Ukoliko ste, međutim, prijavljeni na Instagram, Instagram može odmah dodijeliti vašu posjetu našoj stranici ili klik na „Instagram”” gumb izravno na vaš Instagram račun i ta se informacija također može prikazati vašim Instagram kontaktima. Dodatne informacije o opsegu i upotrebi podataka Instagrama i srodnim pravima potražite izravno na Instagramu: https://help.instagram.com/155833707900388

 

KORIŠTENJE YOUTUBE KANALA

Na našoj web stranici se koriste dodaci (“plugins”) društvene mreže YouTube. Ovom uslugom upravlja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Ako pristupite podstranici naše web stranice koja sadrži takve dodatke, vaš će se preglednik izravno povezati s Googleovim poslužiteljima.

Google sadržaj ove dodatke izravno prenosi u vaš preglednik i integrira se na stranicu. Takva integracija omogućuje Googleu da primi informacije koje je vaš preglednik pristupio relevantnoj stranici naše web stranice čak i ako nemate račun usluge YouTube. Te se informacije (uključujući vašu IP adresu) prenose izravno s vašeg preglednika na Googleov poslužitelj u SAD-u gdje je pohranjen.

Ako ste registrirani na YouTube, Google će izravno povezati posjet našoj web stranici sa svojim računom. Želimo istaknuti da, kao vlasnici i upravitelji web stranice, nismo obaviješteni o sadržaju podataka koji su preneseni niti o njihovu korištenju od strane Googlea. Informirajte se o Googleovim pravilima o zaštiti podataka radi svrhe i opsega prikupljanja podataka od strane Googlea zajedno s vašim pravima u tom pogledu te mogućim postavkama kako bi zaštitili vašu privatnost na: https: //www.google.com.

Ako ne želite da Google izravno povezuje vaš račun s uslugom YouTube s podacima prikupljenim putem naše web stranice, morate se odjaviti s usluge YouTube prije posjete našoj web stranici. Također možete spriječiti učitavanje Google usluge pomoću dodataka za preglednik, na primjer: putem skripte za blokiranje “NoScript”:http://noscript.net/ Pravni temelj za obradu osobnih podataka pomoću dodataka je članak 6. stavak 1. prvi podstavak (b) ili (f) GDPR.

GOOGLE REMARKETING

Ova stranica koristi Google Remarketing, uslugu oglašavanja u vlasništvu Google Inc. (Google). Google i treće strane stavljaju oglase na web stranice na internetu koristeći kolačiće (cookies) kako bi pratile prijašnje posjete na našoj web stranici. Google ne povezuje vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje bez vaše dozvole.

Možete deaktivirati upotrebu kolačića promjenom određenih postavki na vašem pregledniku tako da potražite stranu https://www.google.hr/policies/technologies/ads/. I uključite »opt-out«. Kako alternativu možete deaktivirati upotrebu kolačića od treće strane tako da otvorite stranicu za deaktivaciju http://www.networkadvertising.org/choices/. Više informacija o Google pravilima možete potražiti na www.google.com/intl/hr/privacy.

 

VEZE (LINKOVI) NA DRUGE WEB STRANICE

Veze na web-stranice treće strane možemo navoditi isključivo radi dodatnih informacija i vaših potreba. Ako budete koristili te veze, napustit ćete naše web stranice. Ova Izjava o privatnosti ne obuhvaća postupke prikupljanja podataka web-stranica vezanih s našim web stranicama niti kontroliramo njihov sadržaj ili pravila privatnosti. Predlažemo da pažljivo pregledate pravila privatnosti svake stranice koju posjetite.

VRIJEME ČUVANJA PODATAKA

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima za pojedinu svrhu nije predviđeno duže vrijeme čuvanja. 

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke obrađujemo na siguran način, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te gubitka.

VAŠA PRAVA

Imate pravo na pristup svim vašim osobnim podacima koje obrađuje Zetra Mont, kao i na njihov ispravak, pravo na povlačenje prethodno dane privole, brisanje i ograničenje obrade. Ako je to tehnički moguće, možete zatražiti da Zetra Mont izvrši prijenos osobnih podataka drugom voditelju obrade.

Zetra Mont će obrađivati vaše podatke na siguran i zakonit način. Kako biste ostvarili gore navedena prava, te u slučaju upita i pritužbi vezanih uz korištenje i obradu vaših osobnih podataka, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka poduzeća Zetra Mont.

Sukladno važećim zakonskim odredbama pripadaju Vam dolje navedena prava i pravna sredstva. U svrhu realizacije Vaših prava te u slučaju pitanja obratite se na:

Zetra Mont
Koordinator zaštite podataka
Ulica 2 Zaloka 35, 40 317 Podturen
privatnost@zetramont.hr

Pravo na pristup (čl. 15. GDPR)
Imate pravo na informacije o tome, jesu li Vaši osobni podaci obrađivani i ukoliko jesu, koji su podaci obrađivani.
Također imate pravo na informacije vezane uz svrhu obrade podataka i njezinu pravnu osnovu, informacije o
kategorijama osobnih podataka, njihovo otkrivanje trećim stranama i trajanju pohrane.

Pravo na ispravak i brisanje (čl. 16. i 17. GDPR)
Imate pravo potraživati ispravak Vaših netočnih osobnih podataka bez odgađanja, odnosno uz uvažavanje svrhe
obrade podataka, pravo potraživati dopunu nepotpunih osobnih podataka te brisanje Vaših podataka.

Pravo na ograničenja obrade (čl. 18. GDPR)
Imate pravo ograničiti obradu svih prikupljenih osobnih podataka. Ti podaci se nakon podnošenja zahtjeva za
ograničenje mogu obrađivati tek po izdavanju posebne suglasnosti, odnosno ostvarivanjem i provođenjem pravnih
zahtjeva.

Prijenos podataka (čl. 20. GDPR )
Imate pravo potraživati neometan i neograničen prijenos prikupljenih osobnih podataka trećim stranama.

Pravo na prigovor (čl. 21. GDPR)
Imate pravo iz razloga koji proizlaze iz Vaše posebne situacije u svakom trenutku uložiti prigovor protiv obrade
osobnih podataka koji se odnose na Vas, a koji su nužni za izvršavanje zadaće od javnog interesa ili pri izvršavanju
službene ovlasti voditelja obrade ili potrebe legitimnih interesa voditelja obrade ili treće strane, osim kada su od tih
interesa jači interesi ili temeljna prava i slobode ispitanika koji zahtijevaju zaštitu osobnih podataka.

U tom slučaju voditelj obrade više ne smije obrađivati osobne podatke, osim ako dokaže postojanje uvjerljivih legitimnih razloga za njihovu obradu, koji nadilaze interese, prava i slobode osobe, čiji se podaci obrađuju, ili radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu podataka u svrhu izravnog marketinga, u kojem slučaju se osobni podaci više ne smiju obrađivati u takve svrhe.

Ukoliko poduzmete mjeru za ostvarivanje Vaših gore navedenih prava, Zetra Mont je obvezan odmah, a najkasnije unutar mjesec dana od zaprimanja Vašeg zahtjeva, izjasniti se po pitanju zahtjeva, odnosno udovoljiti zahtjevu.

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, obratite nam se koristeći sljedećim našim podacima za kontakt:

Zetra Mont
Koordinator zaštite podataka
Ulica 2. Zaloka 35, 40 317 Podturen
privatnost@zetramont.hr

PROMJENE OVE IZJAVE

Svaka promjena i dopune uvjeta ove Izjave o privatnosti biti će objavljena na ovim stranicama. Datum promjene također će biti naveden. Redovito provjeravajte je li ova Izjava o privatnosti promijenjena, posebno prije nego podnesete bilo kakve podatke koji omogućuju identifikaciju na našoj web stranici.

Korištenjem naše web stranice zapravo prihvaćate ovu Izjavu o privatnosti tijekom njena korištenja.

SIGURNOST KUPOVINE

Nama je jasno da je sigurnost vaših osobnih podataka od izuzetne važnosti stoga koristimo široku lepezu elektroničkih i fizičkih sigurnosnih mjera i uređaja za zaštitu vaših osobnih podataka

Zetra Mont ponosna je što svojim kupcima može pružiti sigurnu kupovinu putem interneta. Nama je jasno da je sigurnost vaših osobnih podataka od izuzetne važnost i stoga koristimo široku lepezu elektroničkih i fizičkih sigurnosnih mjera i uređaja za zaštitu vaših osobnih podataka te kreditnih kartica od neovlaštenog pristupa. Sigurnost kupovine na internetu je izuzetno velika.

Kako bi osigurali visoki stupanj sigurnosti zetramont.hr koristi Secure Sockets Layer (SSL) tehnologiju s kojom Vam možemo osigurati najsigurniju moguću kupovinu putem interneta. SSL tehnologija omogućuje kodiranje (šifriranje) osjetljivih informacija prilikom vaše online transakcije. Svi oblici na našim stranicama su osigurani SSL tehnologijom tako da su vaši osobni podaci sigurni od zlonamjernih ruku.

U slučaju neovlaštenog korištenja Vaše kreditne kartice, morate obavijestiti svog pružatelja kreditne kartice u skladu sa pravilima kartičnih kuća.

Kako se vi možete osigurati?

 

Uvijek koristite antivirusne programe sa svakodnevnim ažuriranjem.
Koristite zadnju verziju Internet preglednika (browser).
Nikada ne koristite beta preglednike interneta.

 

Koje Internet preglednike koristiti?

 

 • Mozila FireFox 3+
 • Google Chrome
 • Safari
 • EDGE

 

Ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na naš email info@zetramont.hr ili na telefon +385 (0)99 329 4175

 

Načini plaćanja

Našim kupcima nudimo različite mogućnosti plaćanja:

KARTICE JEDNOKRATNO

   

Visa, MasterCard®, Maestro®
Za jednokratno plaćanje karticama važe niže gotovinske cijene

Za sad podržavamo samo plaćanje s karticama kroz posredništvo PayPal servisa, a u procesu smo postavljanja sigurnog ON-LINE plaćanja putem CorvusPay sustava autorizacije (napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta)

 

Naš web shop koristi 3D Secure autorizaciju?
3-D Secure je program sigurne kupnje platnim karticama na internetskim prodajnim mjestima. Banke iz sigurnosnih razloga traže dodatnu identifikaciju korisnika prilikom plaćanja putem interneta, pa tako i za naš web shop, kako bi spriječile zlouporabu kartica. 3-D Secure code ima pri plaćanju na internetu istu ulogu kao i PIN na bankomatu. Osobe koje imaju ugovoreno internetsko bankarstvo u svojoj banci 3-D Secure code mogu generirati pomoću svog tokena ili m-tokena. Osobe koje nemaju ugovoreno internetsko bankarstvo mogu zatražiti u svojoj banci izdavanje 3-D Secure codea, koji će vrijediti za plaćanje putem interneta. Dakle, ovisno o banci u kojoj ima internetsko bankarstvo, korisnik može zatražiti: izdavanje sigurnosnog PIN-a za potvrđivanje transakcija ili izdavanje tokena.

KARTICE NA RATE

PBZ
Privredna banka Zagreb d.d.
ZABA
Zagrebačka banka d.d.
ERSTE
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
VisaNONONO
MasterCard®NONONO
Maestro®NONONO
DinersNONONO

Sigurno ON-LINE plaćanje putem CorvusPay sustava autorizacije
(napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta)

Plaćanje karticama sa odgodom na rate

Za ovaj način plaćanja važeće su prikazane cijene za na rate

 

POUZEĆEM

Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku kurirske službe Hrvatske pošte, GLSa, DPDa ili Overseass Expressa.

PUTEM PREDRAČUNA

Prilikom potvrde narudžbe na Vaš e-mail poslat ćemo Vam predračun. Otprema i dostava su ovisne od datuma plaćanja predračun i dostavljenoj potvrdi o uplati koju je potrebno poslati na e-mail info@zetramont.hr. Nakon Vaše primljene potvrde kupljene proizvode isporučiti ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

POŠTARINA

Našim kupcima omogućujemo plaćanje poštarine zajedno sa računom i to: do 40 kg težine, a poštarina na području Hrvatske iznosi 6,65€ (50kn) za pakete koji se naruče i plate putem virmana/internet bankarstva, dok se za opciju plaćanja pouzećem još dodaje naknada koju nam naplaćuju dostavne službe za rukovanje s transkacija/uplatama u Vaše ime i poštarina tad iznosi 7,96€ (60kn).

Za robu u vrijednosti iznad 300 € poštarina je besplatna i ne naplaćuje se niti usluga za plaćanje pouzećem, ali ova pogodnost ne vrijedi za robu koju moramo slati koristeći paletnu distribuciju, kao što je to npr. umjetna trava u roli od 4m čije dimenzije i težina premašuju predefinirane dimenzije i težine paketne dostave.

SIGURNOST ON-LINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kad ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

Unos i prijenos osobnih podataka
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava CorvusPay sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava CorvusPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

MasterCard® SecureCode™
MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na 
www.mastercardsecurecode.com

Ista kartica, dodatna online sigurnost.
Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice. Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na “submit”. Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna. Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Kliknite na 
www.visaeurope.com za daljnje informacije.

Troškovi dostave

U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave koji se posebno plaćaju.

Troškove dostave proizvoda čija ukupna cijena iznosi do zaključno 299,99 ili manje snosi kupac te isti iznose 6,65€ (50kn) za pakete koji se naruče i plate putem virmana/internet bankarstva, dok se za opciju plaćanja pouzećem još dodaje naknada koju nam naplaćuju dostavne službe za rukovanje s transkacija/uplatama u Vaše ime i poštarina tad iznosi 7,96€ (60kn).
Troškove dostave proizvoda čija ukupna cijena iznosi 300,00 € ili više snosi ZETRA MONT *osim za artikle na kojima je posebno naznačen fiksni iznos troška dostave.

Ako se iz tehničkih ili logističkih razloga dostava paketa odvija u više navrata, kupac ne plaća dodatne troškove slanja.

Načini i rokovi isporuke

ZETRA MONT d.o.o. dostavu vrši na području Hrvatske i Slovenije. Za ostale zemlje Europske unije pošaljite nam upit na info@zetramont.hr

Dostava se izvršava do kolnog prilaza najbližeg adresi dostave navedenoj na Vašoj narudžbi. Ako pristup nije slobodan, dostava i istovar vrše se na najbližoj lokaciji na kojoj je istovar moguć.

Kupac može pošiljku preuzeti osobno u skladištu ZETRA MONT d.o.o. koje se nalaze na adresi:

Ul. 2 Zaloka 34, 40 317 Podturen

Ukoliko je navedeno ugovoreno, a sve sukladno uputi koju primi e-poštom.

ZETRA MONT d.o.o. prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, odnosno pred prodavateljem u jednoj od poslovnica ZETRA MONT d.o.o. ako je ugovoreno preuzimanje robe u jednoj od poslovnica ZETRA MONT d.o.o., a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko ZETRA MONT d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko ZETRA MONT d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, ZETRA MONT d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Narudžbe na kojima se nalaze odmah dostupni proizvodi bit će obrađene i predane dostavnoj službi u roku od 2 do 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) po primitku uplate kupoprodajne cijene.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 2 do 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

Uzmite u obzir da Vaša narudžba mora proći kroz proces obrade, a zatim i isporuke od strane dostavne službe. Iz tog je razloga moguće da od datuma kreiranja narudžbe do datuma primitka proizvoda prođe i do 10 radnih dana.

Uvjeti korištenja

Posjetitelj pregledava i koristi informacije dostupne na ovim stranicama na vlastitu odgovornost i bez ikakvih ograničenja prihvaća uvjete korištenja navedene u nastavku.

POSJEĆIVANJE STRANICA, DOHVAĆANJE MATERIJALA I NJIHOVO KORIŠTENJE PODLOŽNO JE SVOJ PRIMJENJIVOJ ZAKONSKOJ REGULATIVI I OGRANIČENO UVJETIMA KORIŠTENJA NAVEDENIM U NASTAVKU.

Posjetitelj pregledava i koristi informacije dostupne na ovim stranicama na vlastitu odgovornost i bez ikakvih ograničenja prihvaća uvjete korištenja navedene u nastavku.

Zetra Mont nastoji sve informacije dostupne na ovim stranicama držati točnima i redovito ih osvježavati. Bez obzira na to, Zetra Mont ne garantira njihovu točnost, potpunost i korisnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za pogreške na ovim stranicama.

Posjetitelj koristi ove stranice na vlastitu odgovornost. Zetra Mont nije odgovoran za nikakvu štetu na programskoj i računalnoj opremi ili drugim oblicima vlasništva koja može biti rezultat posjete stranica ili dohvaćanja sadržaja s njih.

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s Zetra Mont, niti Zetra Mont ima kontrolu nad njima. Zetra Mont nije direktno niti indirektno odgovoran za nikakvu štetu koja može nastati kao posljedica posjećivanja tih stranica ili korištenja resursa.

Sve informacije i materijali koje posjetitelj pošalje elektroničkom poštom, kroz forme ili su rezultat posjete stranicama su povjerljive. Zetra Mont će te informacije koristiti isključivo u skladu s Izjavom o privatnosti.

Svi logotipi i drugi elementi objavljeni na ovim stranicama koji određuju identitet su registrirani ili neregistrirani znakovi Zetra Mont ili drugih vlasnika i smiju se koristiti isključivo uz odobrenje Zetra Mont ili drugih vlasnika.

Sve informacije na ovim stranicama, a posebno slike, tekstovi, dokumenti, izvorni programski kod vlasništvo su Zetra Mont. Njihovo korištenje može biti predmet zakonske odgovornosti u skladu sa svom primjenjivom zakonskom regulativom.

Dokumenti objavljeni na ovim stranicama namijenjeni su javnoj objavi, a vlasništvo su Zetra Mont. Svatko smije koristiti dokumente, pozivati se na njih ili ih citirati, ali isključivo u izvornom obliku i uz obvezno navođenje izvora.

Korištenje dokumenata i izvornog programskog koda i ostalih informacija dostupnih na ovim stranicama na bilo koji drugi način od gore navedenog, bez dozvole Zetra Mont predstavlja povredu vlasništva i kao takvo podložno je zakonskoj odgovornosti koja je regulirana zakonima Republike Hrvatske ili drugom primjenjivom regulativom.

Zetra Mont zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Uvjete korištenja. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.

Uvjete kupovine i korištenja možete u cijelosti preuzeti na slijedećem linku: Uvjeti korištenja i kupovine.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Europske Unije. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala.

Svi kupci u web trgovini www.zetramont.hr s narudžbom prihvaćaju i potvrđuju uvjete poslovanja Zetra Mont. Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Europske Unije. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na info@zetramont.hr .

Cijene su izražene u kunama (sa PDV-om) i vrijede do isteka zaliha. Slike i opisi proizvoda su pripremljeni na način da kupcu točno prenose sve karakteristike proizvoda te se obnavljaju i dodaju ažurno. Svi proizvodi se isporučuju sa jamstvenim listovima, uputama i ostalom dokumentacijom predviđenom zakonom.

Unatoč velikoj pažnji moguće su greške u tekstu i slikama proizvoda a u tom slučaju mjerodavan je navod naših zaduženih zaposlenika za web shop u prodajnom centru u Čakovcu.

 

Narudžba proizvoda

 

Proizvode možete naručiti preko web trgovine, maila, telefona ili u našim trgovinama. Nakon zaprimanja narudžbe šaljemo Vam ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu. Ponuđena ponuda se odnosi na gotovinsko ili virmansko plaćanje u punom iznosu.

Zadržavamo pravo da slike i specifikacije proizvoda nisu 100% identične.

Proizvodi iz web trgovine naručuju se putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Pri kupnji na našoj web trgovini kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda.

Postupak narudžbe se ostvaruje u 4 jednostavna koraka:

 1. dodati izabrane proizvode u košaricu
 2. prijava korisnika
 3. Postupak narudžbe:
  • Adresa isporuke
  • Način isporuke
  • Način plaćanja
  • Potvrda

Kada je postupak narudžbe potvrđen, na Vaš mail poslat ćemo potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na info@zetramont.hr.

 

Rokovi isporuke

 

Po izvršenoj uplati naručenu robu koju imamo na stanju predajemo na dostavu u roku od 24 sata, a najkasnije u roku od 3 do 5 radna dana. Robu koju nemamo na stanju potrebno je čekati 3-45 radnih dana. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti izvršiti isporuku naručene robe biti ćete obaviješteni u najkraćem roku te Vam eventualno ponuditi istu robu drugog proizvođača ili sličnu robu drugog proizvođača istih karakteristika, koju možete a i ne morate prihvatiti.

U slučaju ne mogućnosti isporuke proizvoda i ne prihvaćanja zamjenskog proizvoda izvršiti ćemo Vam povrat novaca. U roku od 45 radnih dana narudžbu nije moguće stornirati, ali ako iz nekog razloga nismo u mogućnosti isporučiti naručenu robu unutar tih 45 radnih dana, tada je po isteku tih 45 dana moguće odustati od narudžbe i dobiti povrat novaca. Novac se vraća beskamatno i na način na koji je uplaćen u roku od najkasnije 7 radnih dana. Isto tako ukoliko kupac ne podigne robu u roku od 45 dana od obavijesti o dospijeću zaključuje se da je kupac odustao od kupnje te se ista roba daje na daljnju prodaju bez povrata novca.

Reklamacije

 

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima: isporuka robe koja nije naručena isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Prilikom preuzimanja robe trebate provjeriti točnu vrijednost, količinu i neoštećenost isporučene robe. Svi proizvodi moraju biti u originalnoj tvorničkoj ambalaži neotvarani i neoštećeni. Svojim potpisom kod preuzimanja robe potvrđujete točnost isporuke te preuzimanje proizvoda i popratne dokumentacije (računa, deklaracije, garancije, uputstva..).

Ako je oštećenje prouzročeno prilikom transporta takav proizvod reklamirajte kod dostavne službe, a u svakom slučaju obavijestite i nas. Kod preuzimanja robe od dostavljača, molimo da odmah uz njegovo prisustvo prekontrolirate kvalitetu i kvantitetu pošiljke i u slučaju vidljivih nedostataka odmah reklamirate dostavu i načinite zapisnik, jer dostavne službe Vaš potpis tretiraju kao: “vlastoručnim potpisom potvrđujete da ste pošiljku zaprimili u ispravnom stanju….” tako da pravo na naknadnu reklamaciju na dostavu nemate!

Ukoliko je nedostatak posljedica tvorničke greške isporučiti ćemo Vam novi proizvod bez ikakvih dodatnih troškova u najkraćem mogućem roku. Ukoliko je oštećenje nastalo nepravilnim korištenjem ili rukovanjem s vaše strane, ili niste zadovoljni proizvodom, troškove zamjene, dostave i ostale manipulativne troškove snosite u cijelosti. U slučaju da roba ima vidljive greške, robu možete reklamirati u roku od 7 dana od dana kupnje u tvorničkoj ambalaži i uz predočenje računa, osim robe koja je oštećena nepravilnim korištenjem ili rukovanjem.

Kupon kod i popusti

 

Našim Facebook prijateljima i newsletter pretplatnicima povremeno darujemo kupon za posebne promocije, pogodnosti i sniženja. Ako još ne primate naš newsletter, ne propustite priliku i prijavite se ovdje.

Kupon je najčešće jedna riječ ili niz znakova. Za obračun popusta upišite točan tekst i/ili znakove na kuponu, potvrdite ga – i popust će se automatski obračunati. Polje za upis kupona nalazi se u „Košarici“. Dakle, morate iskoristite ove pogodnosti neposredno prije nego završite Vašu kupovinu.

Kuponi mogu biti ograničeni trajanjem i brojem korištenja. Također popusti mogu biti primijenjeni samo na jedan proizvod, na ograničen izbor proizvoda ili akciju. Proizvodi koji se već nalaze na akciji, na njih u većini slučajeva kupon kod neće biti u mogućnosti primijeniti, osim ako to isključivo nije napomenuto. Sva pravila popusta bit će jasno naznačena prilikom slanja kupona. Ako u bilo kojem trenutku zapnete, rado ćemo Vam pomoći.

U slučaju korištenja različitih popust/kupona, oni se ne zbrajaju već se samo jedan uzima u obzir 

 

Trajanje i raskid ugovora (jednostrani raskid ugovora od strane kupca)

 

Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa s Zetra Mont za kupoprodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane Zetra Mont te izvršenim plaćanjem od strane krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi opći uvjeti poslovanja sastavni su dio ugovora o kupoprodaji između Zetra Mont i kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

7

Vijesti

Povezane objave

#zetramont

Zapratite nas na Instagramu

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 €

*ne ukljkučuje paletnu dostavu

Sigurna kupnja

Nudimo garanciju sigurne kupnje

100% Zadovoljstvo

14-dnevno jamstvo povrata novca

Online podrška

Online podršku radnim danom od 09h - 17h

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
  preloader