OnLine Kontakt Obrazac

Poštovani kupci i posjetitelji ZetraMont.hr web shopa,

sve svoje upite možete postaviti putem obrasca klikom na link ispod. Po slanju upita, naši će Vas zaposlenici kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate preferiran način komunikacije, molimo Vas da ga navedete u sklopu poruke.

Poštujemo Vaša prava i zaštitu osobnih podataka, a navedene podatke ćemo koristiti samo i isključivo u svrhu obrade Vašeg upita. Više informacija potražite u zaštita privatnosti te politici zaštite osobnih podataka u tekstu s vaše desne strane, a klikom na link ispod “Klikni ovdje” otvara Vam se stranica s kontaktnim obrazcem kroz koji nam se možete obratiti.

Zaštita privatnosti

by | ožu 26, 2023

Zaštita privatnosti

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka

OPĆE ODREDBE

 

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se na osobne podatke koji se nalaze na web stranici i koji su korištenjem web stranice www.zetramont.hr  obrađeni, odnosno prikupljeni i pohranjeni od strane voditelja obrade osobnih podataka ZETRA MONT d.o.o.,  Ul. 2 Zaloka 35, 40 317 Podturen, OIB: 44245591682 (u daljnjem tekstu ZETRA MONT d.o.o.) od korisnika fizičke osobe kao ispitanika.

ZETRA MONT d.o.o. osobne podatke prikuplja radi sklapanja i ispunjenja ugovora o kupoprodaji, evidencije ostvarenih narudžbi kupaca, jedinstvene identifikacije korisnika, analize poslovanja, marketinga, provedbe sustava nagrađivanja, dostave proizvoda, izrade dokumentacije vezane za kupoprodaju, tehničke podrške te autorizacije plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica.

ZETRA MONT d.o.o. kao pružatelj usluga web stranice www.zetramont.hr  zauzima se za zaštitu privatnosti i osobnih podataka. Mole se korisnici da pročitaju Opće uvjete poslovanja kako bi lakše razumjeli koje podatke ZETRA MONT d.o.o. prikuplja te kako i u koje svrhe ih koristi.

Ako korisnik ima bilo kakvih pitanja vezanih uz zaštitu osobnih podataka, može se obratiti izravno ZETRA MONT d.o.o. na adresu e-pošte privatnost@zetramont.hr 
Mole se korisnici da pažljivo pročitaju Opće uvjete zaštite osobnih podataka. Davanjem osobnih podataka putem web stranice www.zetramont.hr i pristankom na Opće uvjete poslovanja putem web stranice www.zetramont.hr korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže s Općim uvjetima zaštite osobnih podataka, te da je upoznat sa svrhama i načinima prikupljanja, obrade i korištenja svojih osobnih podataka u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

Ukoliko se korisnik ne slaže s Općim uvjetima poslovanja i Općim uvjetima zaštite osobnih podataka, dužan je napustiti i ne koristiti web stranicu www.zetramont.hr
Na sva pitanja koja nisu posebno uređena Općim uvjetima zaštite osobnih podataka primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja web stranice www.zetramont.hr

PROMJENE OPĆIH UVJETA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

 

ZETRA MONT d.o.o. može izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete zaštite osobnih podataka u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta na web stranici www.zetramont.hr. Izmjene i dopune Općih uvjeta zaštite osobnih podataka stupaju na snagu odmah po objavi na web stranice www.zetramont.hr. U slučaju promjene politike zaštite osobnih podataka na štetu korisnika ZETRA MONT d.o.o. će obavijestiti korisnike web stranice www.zetramont.hr.
Korisnik kao ispitanik odgovoran je i obvezan prije svakog davanja osobnih podataka pregledati i proučiti važeće Opće uvjete zaštite osobnih podataka koji su dostupni na web stranici www.zetramont.hr.

OSOBNI PODACI KOJI SE OBRAĐUJU I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

 

Na internetskoj stranici www.zetramont.hr ZETRA MONT d.o.o. prikuplja sljedeće osobne podatke ispitanika: ime i prezime, broj telefona, adresa, adresa e-pošte, adresa slanja proizvoda, adresa slanja računa, poštanski broj, grad, tvrtka i OIB (samo za tvrtke).
Uvid u osobne podatke korisnika mogu imati, u izvršavanju svoga djelokruga posla vezano za ugovore o kupoprodaji koje kupci sklapaju sa ZETRA MONT d.o.o. sljedeće osobe: pravne osobe koje sudjeluju u izvršavanju ugovora o kupoprodaji kao što su dostavne službe, knjigovodstveni servisi, informatička podrška, marketinška podrška s kojima je ZETRA MONT d.o.o. putem ugovora o zaštiti podataka osigurao potrebne mjere zaštite osobnih podataka.

ZETRA MONT d.o.o. će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima poslovanja osim u slučaju kada korisnik zatraži brisanje svoga korisničkog računa i svojih osobnih podataka.

ZETRA MONT d.o.o. će osigurati da se osobni podaci korisnika drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe ZETRA MONT d.o.o. se obvezuje korisnicima omogućiti:

 • pristup njihovim osobnim podacima koje obrađuje, pri čemu korisnik osobnim podacima na web stranici  www.zetramont.hr može pristupiti pomoću lozinke i adrese e-pošte
 • izmjene i ispravke kako bi osiguralo da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani
 • brisanje osobnih podataka
 • prijenos podataka trećoj strani
 • prigovor na obrade podataka
 • povlačenje danih privola za svrhe za koje je ista dana, bez ikakvih posljedica na način da zahtjeve za istima korisnici mogu podnijeti na slijedeće načine:
 1. putem elektroničke pošte na privatnost@zetramont.hr
 2. poštom na adresu ZETRA MONT d.o.o., Ul. 2. Zaloka 35, 40 317 Podturen

ZETRA MONT d.o.o. ne bilježi niti ne pohranjuje transakcijske podatke korisnika potrebne za plaćanje putem kartica.

ZETRA MONT d.o.o.  će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima poslovanja.

ZETRA MONT d.o.o. obrađuje i ne prenosi osobne podatke korisnika izvan granica EU.
Voditelj obrade osobnih podataka je ZETRA MONT d.o.o. i postupa u cijelosti u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Osobni podaci u zbirkama osobnih podataka su odgovarajuće zaštićeni od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštenih promjena ili dostupa.

Voditelj obrade osobnih podataka poduzeo je tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka koje su potrebne da bi se osobni podaci zaštitili od slučajnog gubitka ili uništenja i od nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja te svake druge zlouporabe i utvrdio je obvezu osoba koje su zaposlene u obradi podataka na očuvanje povjerljivosti prikupljenih osobnih podataka.

Kada se korisnik uključi u određene aktivnosti na web stranici www.zetramont.hr kao što su otvaranje korisničkog računa, korištenje internetske prodavaonice, ispunjavanje anketa, sudjelovanje u natjecanjima ili nagradnim igrama, slanje povratnih informacija, traženje informacija o uslugama, javljanje na oglas za posao, ZETRA MONT d.o.o. može od korisnika zatražiti davanje određenih dodatnih osobnih podataka. U tom slučaju, prije davanja dodatnih osobnih podataka korisnik je obvezan proučiti Politiku privatnosti na stranici i detaljno se upoznati s pravilima zaštite osobnih podataka ZETRA MONT načinima i svrhama obrada, rokovima zadržavanja podataka i svim pravima pojedinaca.

Ovisno o vrstama aktivnosti, neki su od traženih podataka određeni kao obvezni, a neki kao dobrovoljni. Ako korisnik ne pruži obvezne podatke za aktivnost koja ih zahtijeva, istome neće biti dopušteno uključivanje u tu aktivnost.

POVJERLJIVOST PODATAKA TREĆIH OSOBA

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na upotrebu i korištenje podataka koje ZETRA MONT d.o.o. prikuplja od ispitanika. Druge web stranice kojima se može pristupiti putem web stranice www.zetramont.hr  imaju vlastite izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načine njihovog korištenja i objavljivanja. Ako preko web stranice www.zetramont.hr  korisnik posjeti jednu ili više drugih web stranica, ZETRA MONT d.o.o. preporučuje korisnicima da pregledaju izjavu o povjerljivosti podataka te stranice. ZETRA MONT d.o.o. nije odgovoran za načine i uvjete rada trećih strana.

7

Vijesti

Povezane objave

#zetramont

Zapratite nas na Instagramu

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 €

*ne ukljkučuje paletnu dostavu

Sigurna kupnja

Nudimo garanciju sigurne kupnje

100% Zadovoljstvo

14-dnevno jamstvo povrata novca

Online podrška

Online podršku radnim danom od 09h - 17h

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
  preloader