Naša Tvrtka

O nama 

Tvrtka Zetra Mont d.o.o. nastala je iz potrebe hrvatskog tržišta za umjetnim travnjacima i umjetnim ogradama. Zetra Mont d.o.o. zastupnik je Realturf kompanije, renomiranog Europskog proizvođača umjetnih travnjaka visoke kvalitete i izdržljivosti, a što se umjetnih ograde i svega vezanog uz vrt, povrtnjak, okućnicu i samog doma tiče zastupamo renomiranu tvrtku iz Europe TENAX .

Naša je osnovna djelatnost postavljanje umjetnih travnjaka i izrada gotovih panela, pregradnih zidova i ukrasnih konstrukcija od umjetnih ograda s raznovrsnim biljem i lišćem koje imitira izgled pravog bilja i travki. Uslugu tvrtkama, obrtima, OPG-ovima i krajnjim kupcima nudimo diljem Hrvatske, a dodatna djelatnost nam je prodaja samih proizvoda koje koristimo pri izradi i postavljanju kroz našu web trgovinu www.zetramont.hr.

VRIJEDNOSTI

Naše Vrijednosti

Ideje u djelo

Naš projektantski i razvojni odjel kombinira svoje vještine s ciljem da stvori podobna rješenja za korisnike s različitim potrebama, proračunima i projektnim lokacijama.

Visoka kvaliteta

Nastojimo pružiti visoki stupanj uslužnosti i kvalitetu izvođenja radova, a da bi to bilo moguće potrebni su nam kvalitetni proizvodi čiju izvrsnost garantiramo i s pet do deset godina garancije.

Ulažemo u sebe

Želimo postavljati trendove i uvoditi inovaciju i zato konstantno nadograđujemo svoja znanja kroz edukaciju na teorijskom kao i na praktičnom planu naših usluga i proizvoda.

Volimo svoj posao

Mi jako volimo svoj posao. Obraduje nas svaki put kad ugledamo zadovoljno lice našeg klijenta, a njihova sreća naša je najveća nagrada. Uz to, svijetu dajemo malo boje, one najljepše, zelenu boju.

Konkurentne cijene

Naša je misija pružiti najvišu razinu usluge, najširi izbor kvalitetnih proizvoda i najpovoljnije cijene.

Misija

Naša Misija

Pristupom i profesionalnim odnosom steći Vašu sigurnost i povjerenje da će Vaše želje biti u cijelosti ispunjene.

Darko Novak, CEO

Tim

Naš cilj

Cilj nam je postavljati trendove i uvoditi inovaciju u svijetu umjetnih travnjaka i površina kao u svijetu eksterijerne krajobrazne arhitekture, sportskih i dječjih igrališta tako i u krajobraza i dizajnu poslovnih i privatnih interijera. Kako bi mogli ostvariti svoju misiju obvezani smo svojim korisnicima i kupcima nuditi najbolje proizvode i iskustva s područja postavljanja umjetnih travnjaka, a iz toga proizlazi jamstvo kvalitete kroz sveobuhvatni razvoj, jer želimo, možemo i sigurni smo da ćemo postati jedna od vodećih tvrtki na tržištu.

Ciljevi
Zetra Mont

Zetra Mont d.o.o. tvrtka osnovana je od mladih, poduzetnih i inovativnih ljudi koji ne samo da su prepoznali potrebu tržišta za ovakvim tipom usluge i proizvoda, već smo i svjesni potrebe za kvalitetnom uslugom i proizvodom pa stoga u primjeni svojih rješenja koristimo isključivo provjerene i certificirane materijale kako bi zadovoljili najstrože standarde.

TIM
Zetra Mont

Ponekad je jednostavno nemoguće imati zeleni travnjak bez obzira koliko energije uložili ili se trudili, a uređeni okoliš, boravak u prirodnom okruženju, sport i opuštanje vrlo su bitni. S tim na umu Zetra Mont želi ponuditi mogućnost izrade boljeg, zelenijeg okoliša i krajobraza za bolji život. Rješenja koja nudimo za profesionalnu i amatersku upotrebu, usredotočena na timove i pojedince, trebaju ponuditi i osigurati cjelovitu i trajnu namjenu, temeljenu na financijski održivom sustavu za privatna i komercijalna okruženja. Od dizajna preko izgradnje i održavanja do održivog zbrinjavanja i obrade otpadnih materijala, ZETRA MONT želi jamčiti besprijekornu tehničku izvedbu. Želja nam je da pristupom i profesionalnim odnosom steknete sigurnost da će Vaše želje biti u cijelosti ispunjene.

CEO
Darko Novak

#zetramont

Zapratite nas na Instagramu

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 €

*ne ukljkučuje paletnu dostavu

Sigurna kupnja

Nudimo garanciju sigurne kupnje

100% Zadovoljstvo

14-dnevno jamstvo povrata novca

Online podrška

Online podršku radnim danom od 09h - 17h

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    preloader