Hvala na prijavi

Hvala! No nažalost još nismo gotovi. Sad ste se tek uspješno prijavili na mailing listu i u Vaš inbox poslali smo e-mail koji sadrži link za potvrdu prijave.

Ovu gnjavažu nevoljko Vam namećemo ali zbog zakona o GDPR-u i problemom sa robotima tzv. BOT-ovima koji napadaju kontaktne forme i predstavljaju se kao osobe kako bi upali u naš sustav, primorani smo koristiti tzv. “verifikaciju u dva koraka” jer s njome rješavamo se dvaju jednim udarcem . Ako ste stari lisac i već ste se nebrojno puta pretplatili na newsletter možete slobodno zanemariti donji dio uputa, ali bi Vas zamolili da, ako još niste, odete i ostavite recenziju/osvrt na jednoj od naših društvenih mreža.

Krenimo redom. U vaš email sandučić, email koji ste koristili prilikom prijave na primanje naših novosti, akcijskih ponuda i, stigao je email sa subjektom: “Molimo potvrdite prijavu”. Pogledajte priložene fotografije.

U slučaju da email nije stigao provjerite ostale sandučiće koje imate. Primjerice, ako ste Gmail korisnik pogledajte pod promocijama, a tu je i mogućnost da je email završio u sandučiću s neželjenom poštom. Ako ste ga zatekli u neželjenoj pošti označite ga da nije neželjena pošta i pomaknite ga u inbox. U slučaju da ništa od navedenog nije pomoglo pošaljite nam email: [email]info@zetramont.hr[/email]

Klikom na link: “Da, želim se prijaviti na ovu listu.” započinje kratak i jednostavan proces prijave.

U novom prozoru otvoriti će Vam se opcija kojom potvrđujemo da ste Vi zapravo Vi :), tako što kliknete i označite kvadratić servisa reCAPTCHA ( provjera ljudskosti kako bi mi izbjegli gnjavažu s BOT-ovima ali i bili u skladu s GDPR zakonom ). Ponekad se zna desiti da Vam se pojavi dodatna provjera ljudskosti gdje ste dužni prepoznati traženi predmet ili objekt na slici i to odabirom odgovarajućih kvadratića u kojima se on pojavljuje. U našem slučaju bili su to prometni semafori ( pogledajte na priloženim fotografijama ).

Klikom na gumb pretplati se ( Subscribe ) biti ćete preusmjereni na posljednju stranicu gdje više niste dužni poduzeti dodatne radnje, ali budete li imali potrebu mijenjanja svojih podataka ili pak želite naš email odmah dodati u svoj adresar kako biste izbjegli pristizanje našeg newslettera u Vaš sandučić za neželjenu postu, možete preuzeti fajl za automatsko dodavanje informacija u Vašu kontaktnu listu.

Zahvaljujemo na razumijevanju i izdvojenom vremenu koje je bilo potrebno da postanete naš pretplatnik.  

 

…i još samo, ako nije previše za tražiti!

Naša tvrtka, uz ove internetske stranice, nalazi se i posjeduje određene račune na društvenim mrežama. Provjerite, ako još niste, sigurni smo da će Vam se svidjeti objave naših radova, jer na nekim od fotografija moći ćete pogledati prekrasne projekte koje smo bili odradili. 

Što Vas zapravo želimo zamoliti. Ako ste naš klijent, kupac, korisnik neke od naših usluga ili proizvoda, jako puno bi nam značilo kad biste mogli ostaviti recenziju na jednoj od naših društvenih mreža. Kako bismo Vam olakšali stvar, ispod možete odabrati društvenu mrežu po svom ukusu i ostaviti recenziju ( možete ih koristiti sve, otvaraju se prozori u novim karticama ). Vaša recenzija bi nam puno značila i bili bi Vam neizmjerno zahvalni, a uz to pomoći ćete drugim korisnicima koji su u potrazi za istim uslugama i/ili proizvodima. Hvala!

 

Facebook

Kliknite na link i posjetite našu Facebook stranicu. Klikom na link biti ćete usmjereni direktno na stranicu za ostavljanje osvrta/recenzije. Nakon odrađenog zadatka pozivamo Vas da nas zapratite i pogledate neke od naših objava. Hvala!

Google Business

Kliknite na link ispod i biti ćete usmjereni direktno na stranicu za ocjenjivanje i ostavljanje osvrta. Nakon odrađenog zadatka pozivamo Vas također da pogledate Zetra Mont d.o.o. Google Business stranicu. Hvala!

#zetramont

Zapratite nas na Instagramu

Besplatna dostava

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 €

*ne ukljkučuje paletnu dostavu

Sigurna kupnja

Nudimo garanciju sigurne kupnje

100% Zadovoljstvo

14-dnevno jamstvo povrata novca

Online podrška

Online podršku radnim danom od 09h - 17h

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    preloader